Vi elsker rollen vår på HI Oslo Haraldsheim

HI Oslo Haraldsheim har jobbet side om side med en rekke forskjellige grupper over flere tiår som kor, band, idrettslag og andre foreninger med behov for overnatting og/eller møterom for seminarer, kick-offs, arrangementer, kurs og andre sammenkomster. Og helt ærlig - så elsker vi å ha den rollen!

Vi har en lang og rik historie

Hostelling International Norge

Hva det hele handler om

Gjestgiveri eller å være et hostel handler ikke bare om et sted å bo; det handler om å ha det gøy, oppleve ulike kulturer, og møte nye mennesker, samtidig som å verdsette og respektere miljøet rundt oss.

3,300,000 Medlemmer

Bli en del av HI paraplyen med mer enn 3,3 millioner medlemmer verden rundt. Besøk hihostels.no og meld deg inn og motta 10% rabatt på alle reisene du gjør. Og takk for at du bidrar til et godt formål.

24/7 Brukerstøtte

Bestill et rom problemfri direkte fra hjemmesiden og få de beste prisene. Ved behov for hjelp, vennligst kontakt oss pr e-post eller telefon. Resepsjonen vår er døgnåpen og alltid klare for å bistå deg med hjelp.

En del av Hostelling International Norge

HI-oppdraget som går helt tilbake til 1932, er en av de tidligste definisjonene av bærekraftig turisme. Hostelling International er dedikert til å fremme bærekraftig turismepraksis blant våre medlemmer og nasjonale foreninger.

Våre kunder og partnere

Våre sertifiseringer