Logo
HARALDSHEIM

OVEROSLO får gode priser på overnatting gjennom Haraldsheim

Du kan enkelt booke oppholdet ditt gjennom live chat, å ringe til resepsjonen på 22222965, eller å sende mail til [email protected] -du kan også trykke på kontakt oss siden og sende oss en bookingforespørsel direkte. DET ER INGEN PARKERINGSPLASSER PÅ FESTIVALOMRÅDET SÅ DET ER LURT Å LEGGE IGJEN BILEN (GRATIS PARKERING) PÅ HI OSLO HARALDSHEIM OG TA GRATIS BUSS BEGGE VEIER FRA STORO!


LA BILEN STÅ! GRATISBUSSER: Takket være samarbeidet vårt med Storo Storsenter tilbyr vi skyttelbusser til og fra festivalen. Uten trafikk tar turen 10 minutter. Bussene stopper også i Akebakkeskogen ved ledig kapasitet. AUDI SHUTTLE Møller Bil Ensjø ruller ut hele den elektriske Audi-bilparken, og du kan hoppe på en gratis skyttelbil fra 7-eleven på Grefsenplatået eller Akebakken busstopp. BUSS FRA STORO TIL FESTIVALEN: onsdag-lørdag: busstider kommer
BUSS FRA FESTIVALEN TIL STORO: onsdag-torsdag: busstider kommer fredag-lørdag: busstider kommer
Image

overoslo

Søker du gode priser på overnatting- da har vi det rette tilbudet for deg! Overoslo har et samarbeid med Haraldsheim og vi gleder oss å kunne levere svært rabatterte priser.

Send inn booking forespørsel Trykk her for å se våre snille priser
“It's never too late in life to have a genuine adventure” - Robert Kurson