Logo
HARALDSHEIM

Corvid19 - what to expect?

Image
Mandag, 05 oktober, 2020

Corvid19 - Hva gjelder nå på Haraldsheim?

Line break

Vi befinner oss i annerledes tider, og vi har tilpasset oss dagens situasjon og vi opererer fra det nivået vi ser er mulig. Med den nåværende koronasituasjonen er ikke alle HI Hostels tilbake til normal drift, og vi er en av dem, vi ber derfor ber vi om din forståelse av dette. Hvis du oppdager at det er visse ting som ikke er tilgjengelige i rommet i henhold til din forventning, beklager vi på forhånd, ettersom vi ikke er helt åpne, og vi prøver vårt beste for å oppfylle alle våre gjesters forventninger. Tross begrensninger holder vi åpent for selvbetjent-innsjekk og tilbyr enkelt- og dobbeltrom (to sengsrom) uten frokost. Det blir sendt ut melding med instruks om hvordan man sjekker inn selvbetjent hos oss. Dersom du har booket og ikke fått en slik melding med instruks vennligst ta kontakt med oss på [email protected]

Booking: Det er mulig å booke gjennom hihostels.no og gjennom egen hjemmeside (haraldsheim.no), det er her du finner våre aller beste priser. Vi kjører kampanjepriser på 490 kroner pr døgn på enkeltrom (ordinær pris 900 kr) og dobbeltrom til kun 650 kr. Inkludert sengetøy, håndkle, gratis parkering og rask wifi.

Konferanse og møtelokaler: Det er fremdeles fullt mulig å bestille konferanse og møtelokaler på HI Oslo Haraldsheim, vi åpner hovedbygget etter behov. For mer informasjon om våre lokaler besøk: https://haraldsheim.no/moterom.php eller send epost til [email protected] for et godt tilbud!

Resepsjonen holder begrenset åpningstider

Resepsjonen åpner etter behov når det avholdes konferanser i hovedbygget eller lignende. Vi holder for nå administrasjonen og resepsjonen åpent på mandager fra 09 - 15.00. Vi er tilgjengelig på e-post og vi besvarer alle henvendelser så fort vi kan. Du kan også nå oss på chat (haraldsheim.no).

Frokost og servering; frokost er ikke tilgjengelig inntil videre. Servering etter bestilling kan arrangeres for møtevirksomhet.

Vi tilbyr parkering til leie for dem som ønsker det (månedsleie), vi tilbyr også langtidsleie av rom. Kontakt [email protected] for ytterligere informasjon og tilbud.

“Haraldsheim, et inspirerende sted å være ” - Harald Mo - Manager