Logo
HARALDSHEIM

@HARALDSHEIM ER VI BÆREKRAFTIGE

Image
Wednesday, July 10, 2015

Her er fire hovedgrunner til hvorfor vi valgte å registrere oss for HIs kvalitets- og bærekraftstyringssystem:

Line break

1. At Haraldsheim skal få jobbe med et styringssystem som er utviklet og skreddersydd for hostellet vårt.

2. Motta dedikert Guest Intelligense Reports fra ReviewPro (et online analysesystem for håndtering av tilbakemeldinger fra våre gjester på mer enn 75+ språk.

3. Full tilgang til retningslinjer, maler og beste praksis utviklet av HI-nettverkseksperter for å gi oss all den innsikt som trengs for å iverksette systemet.

4. HI-Q & S management-systemet er anerkjent av Global Suistainable Tourism Council (GSTC)

VI SØKER INGEN SNARVEIER

Vi ser på HI-Q & S som en langsiktig investering, da det ikke er en rask løsning og som vil kreve disiplin for å følge opp og gjennomføre år inn og år ut. Dette er viktig for oss da det hjelper med å levere HI oppdraget som er å sikre driftseffektivitet, risikostyring og kundetilfredshet, samtidig som det hjelper hostellet å ta informerte beslutninger og være en del av et globalt samfunn av ansvarlige reisende.

Sertifiseringen gir oss et rammeverk for å jobbe med kontinuerlige forbedringer og sette søkelys på ting som funker for oss og for våre gjester, å rette opp det dårlige og fokusere på å gjenta det gode; som er å levere førsteklasses kundeservice for våre gjester og medlemmer.

Visste du at…
HI-Q&S sertifiserte hostels skårer gjennomsnitt 88% gjestetilfredshet, det er 5% mer enn våre ikke-sertifiserte hostels.

Trykk her for å lese mer om HIQ&S Trykk her for å lese vår sustainable policy
The Traveller’s Role in Green Travel For the traveller, travelling green may be very similar to your habits at home. Travellers can: reduce carbon emissions by using public transportation on the ground or offsetting emissions from their flight; fill reusable water bottles with boiled or filtered water instead of buying bottled water in countries where the tap water isn’t drinkable; take extra efforts to find recycling facilities for their plastic and paper waste on the road; stay in an environmentally-mindful hotel; patronize restaurants that serve local produce; book trips with tour operators that work to lower their environmental footprint. Beyond their own behaviour, it’s important for green travellers to consciously support green businesses with their spending decisions. Travel Companies’ Role in Green Travel From hotels to tourism bureaus to tour operators, travel businesses create green travel opportunities for visitors in a variety of ways. They may use energy efficient methods to reduce their emissions or purchase produce and other perishable products locally to cut down on emissions from long-distance imports. They may set up linen reuse programs and offer guests filtered water or create comprehensive recycling programs for glass, plastic, paper, and metal waste. Green travel businesses often go by many other names: eco-friendly, environmentally-conscious, or just eco. What is Green Travel? In the end, green travel is both a way of physically travelling and a way for travel businesses to conduct their operations. It respects the environment through responsible behaviours and offsets, or lessens the negative effects of tourism on the environment.
Gjennom krav til råvarebetaling, tryggere arbeidsforhold og beskyttelse av miljøet, bidrar produksjon og handel etter Fairtrade-standardene til et mer bærekraftig jordbruk og bedre liv for bønder og arbeidere i Afrika, Asia og Latin-Amerika. Fairtrade er verdens mest kjente og anerkjente sertifisering og merkeordning for rettferdig handel. Fairtrade legger til rette for en tettere kontakt mellom råvareproduserende bønder og arbeidere, kommersielle aktører som kjøper og selger råvarene, og forbrukere som kjøper det ferdige produktet. Vi på HI Oslo Haraldsheim er stolte av å levere fairtrade produkter under frokostbordet, ved kaffemaskinen og under større arrangementer.
Miljøpålegg. Alle oljetanker skal fjernes innen utgangen av 2020. Vi bruker nå bare strøm, og derfor gravde vi opp vår gamle oljetanke og vasket grunnen grundig. Et større prosjekt som vi utførte med et smil.
Vi trenger ikke bevege oss utenfor hus og hage for å gjøre noe positivt for miljøet. Vi har blant annet plante humlevennlige planter i hagen, og vi velger miljøvennlige materialer. Plommetrær, urter og bærbusker som blåbær og rips og andre smågodt finner våre gjester i vår miljøvennlige hage.
Alt slags grøntavfall fra hagen kan brytes ned til jord igjen, og gi næring til nytt liv i hagen. Kompostering av hageavfall tar fra ett til flere år, avhengig av hvor grovt avfallet er og hvor gode forhold komposten får. Den ferdige komposten gjør underverker i hagen. I tillegg til å tilføre næring, gjør den jorda mer tørkesterk, mindre sur og plantene mer motstandsdyktige mot sykdommer.
Alt av pantplasker går til resirkulering, avtale med Infinitum sørger for ryddig og god håndtering. Det som ikke er pant på sorterer vi, alt fra glass, hermetikkbokser og metall.

Våre sertifiseringer

Line break
Image
Image
“Haraldsheim, et naturlig møtested for reisende fra hele verden ” - Harald Mo - Manager