Bespisning

Hoved­retter

  • Dampet norsk laks med agurk­salat, kokte poteter og Holan­daise-saus.
  • Grove kjøtt­kaker med erte­stuing, grønn­saker, kokte poteter og tyttebær.
  • Pasta med kjøtt­saus, blandet salat, brød og smør.
  • Bacalao-gryte med kokte poteter, blandet salat, brød og smør.
  • Taco-buffet, tradi­sjo­nelt tilbehør.
  • Biff stro­ganoff med potetmos og blan­dede grønn­saker.
  • Lamme­gryte med blan­dede grønn­saker og kokt ris.
  • Reins­dyr­gryte med rosenkål, gule­røtter, kokte poteter og tyttebær.

Dessert

  • Frisk frukt­salat med pisket krem.
  • Sjoko­lade­pud­ding med vanilje­saus.
  • Vaniljeis med lune skogsbær.
  • Varm eple­kake med vaniljeis.
  • Gele med vanilje­saus.
  • Kara­mell­pud­ding med krem og kara­mell­saus.

Lunsj­buffet

  • Vår store lunsj­buffet er sammen­satt av ulike kalde retter, variert etter sesong som laks, roast­beef, kokte egg, sild, potet­salat, ulike salater, fetaost, oliven, egge­røre, blandet salat, bønner, linser etc.
  • 2–3 ulike varm­retter med tilbehør.
  • Ost og kjeks, dessert.
  • Juice, melk, saft, kaffe og te er inklu­dert.